Crampoane de fotbal pentru diferiți jucători

Crampoanele de fotbal sunt practic încălțămintea purtată de obicei de jucătorii de fotbal atunci când joacă fotbal. Încălțămintea de fotbal arată de obicei ca toate celelalte tipuri de încălțăminte sportivă, cu includerea unor știfturi mici sau vârfuri în partea de jos a încălțămintei, numite și clemă sau știfturi. Aceste cleme sau știfturi oferă jucătorului o tracțiune suplimentară în timp ce se deplasează pe teren. Cele mai des utilizate tipuri de crampoane de fotbal includ vârful plat și picătura. Deși unora le place jucătorilor să aibă două tipuri de cleat, în special plat și drop, nu este recomandat.

În ceea ce privește pantofii sport, este diferit de fotbal, deoarece pantofii de fotbal sunt special concepuți pentru a fi purtați în timpul activităților sportive, cum ar fi fotbal, baseball, baschet, softball, volei, fotbal etc. Pantofii sport sunt preponderent alcătuiti din piele impermeabilă, dar există pantofi sport care sunt compuși din piele cangur. Acest tip de piele este, în general, mai scump decât tipul tipic de piele folosit la pantofii sport.

Odată ce vă alegeți perechea de crampoane de fotbal, atunci trebuie să vă asigurați că obțineți aderența potrivită pentru ei. Ar trebui să obțineți o aderență care să vă ofere o tracțiune bună pe iarbă, precum și o tracțiune la sol. Puteți cumpăra crampoane de fotbal cu sau fără grip, în funcție de stilul sau gripul dvs. preferat.